Umaški drugoligaš započeo pripreme za povratak među elitu

Photo Credit: NK Umag/Istrasport

Na gradskom stadionu u Umagu, Adis Dervišević sa svojim novim pomoćnikom, kondicijskim trenerom Dinom Horozovićem obavio je jučer prvu prozivku umaškog županijskog drugoligaša. 

Atmosfera u kojoj je na raspolaganju umaški stručnjak imao 28 igrača je izuzetno pozitivna, pa momčad Umaga nastavlja u miru svoj plan povratka među županijsku elitu. Naravno, ulazak među županijske prvoligaše nije im opterećenje ni ambicija koju moraju ostvariti, ali obzirom na okolnosti u drugoligaškom natjecanju, jasno je kako bi slijedeće godine upravo Umag, zajedno sa Buzetom i mogao i trebao biti dio elite, piše Istrasport.

Svoje su redove momci iz Umaga ojačali, pa su tako uz novog, već spomenutog kondicijskog trenera, klubu pristupili Theo Đuga čiji je posljednji angažman zabilježen u Savudriji. Stigao je i Daniel Vižintin, a najviše je momčad sa zapadne obale Istre razveselio povratak Miloša Lukića, bočnoga igrača koji će ovoj momčadi zasigurno dati i novu karakteristiku.

Iz Umaga je otišao samo Stefano Makovac, tako da Derviševićeva momčad izgleda i mnogo jača i kompletnija no što je bila na jesen. Pred njima je svakako uspješno proljeće koje će im poslužiti kao dobra priprema za elitno natjecanje u kojemu bi trebali nastupiti dogodine.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide