Istra je na popisu svjetskih top 8 destinacija za 2022. godinu

Photo Credit: Canva

Razgledavanje srednjovjekovnih gradića, uživanje u šetnjama uz more, najljepši zalasci sunca, ulje, vino, tartufi i domaće pašte.. Istra je čarobna. I naravno, ne samo ljeti, kada se od gužvi jedva može opustiti. Istra je zimi znatno praznija, a to nikako ne znači dosadna. Zimi možete pronaći pravi mir, uživati u prirodi samo za sebe, razgledavati znamenitosti i napuniti baterije, piše Journal

TOP SVJETSKA DESTINACIJA ZA 2022.
U novom zimskom izdanju popularnog američkog travel časopisa Ultratravel, Istra je proglašena jednom od top 8 svjetskih destinacija koje putnici trebaju posjetiti u 2022. godini. Destinacije diljem svijeta koje bi se također trebale naći na radaru čitatelja ove godine su i Cape Town, Hong Kong, New York, Kyushu, Valencija, Oslo i Nashville. Autorica Lauren Ho naglasila je kako je Hrvatska poznata po dalmatinskim gradovima kao što su Dubrovnik i Split, kako se Istra tek u posljednjih nekoliko godina uspjela probiti na travel sceni, a sada već osvaja sve titule. Istaknula je da se Istra ističe po raštrkanim gradićima na brežuljcima, izvanrednim autohtonim namirnicama i gastronomskim specijalitetima, obalom i izvrsno organiziranim biciklističkim turama. Ultratravel je inače časopis namijenjen imućnim svjetskim potrošačima, odabranoj skupini luksuznih putnika, a karakterizira ga visoka kvaliteta fotografija i sadržaja.

ŠTO U ISTRI POSJETITI ZIMI?
Kao jedna od ultimativnih destinacija, Istra je u ljetnim mjesecima toliko krcata stranim turistima, ali i domaćim posjetiteljima, da se od gužvi jedva prolazi ulicama. Iako i to ima jednu posebnu čar, Istru je možda pametnije posjetiti izvan sezone, kako biste zaista mogli istražiti sve njene ljepote i u miru uživati u prirodi, suncu i moru. Donosimo neke od najljepših istarskih destinacija koje treba posjetiti, a smatramo da se to zbog njihove popularnosti puno više isplati učiniti prije ili poslije ljeta!

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide