Kliknite i podržite Emu: Ema se bori za finale s fizičarem iz Amerike

Photo credit: Screenshot YouTube

Ema Donev , 14-godišnjakinja iz Ivanić Grada, osvojila je Hrvatsku svojom znatiželjom, znanjem, inicijativom i životnom željom da postane astrofizičarka, a sada je samo korak do toga da uđe u finale globalnog natjecanja mladih znanstvenika Breakthrough Junior Challenge.

Ema je zahtjevnom prijavom sama odradila sve što je mogla jer je stručni žiri upravo njezin rad odabrao među 30 najboljih od čak 2400 prijava kandidata iz cijelog svijeta, a prema pobjedi je u ovoj fazi natjecanja mogu odvesti isključivo naši lajkovi. Ostalo je manje od tri dana jer glasanje, tzv. popular vote, za njezinu videoprijavu na Facebooku i YouTubeu traje do 20. rujna u ponoć.

Ema je trenutno u napetoj završnici s mladim fizičarem Abelom iz Sjeverne Amerike čiji broj glasova značajno raste iz dana u dan, a tim tempom će zauzeti prvo mjesto – na kojem je Ema trenutno.

Kako pomoći Emi da ostane na prvom mjestu i osvoji finale?
Jednostavno – potrebno je samo kliknuti LIKE na Facebook video: https://fb.watch/fuDehIl7gf/, kao i na Youtube video: https://bit.ly/3qw0RLu. Lajkovi se zbrajaju, a Emi možete pomoći lajkanjem do 20. 9. do kraja dana.

Ema kao jedina predstavnica iz Hrvatske i Europske unije na finale može otići samo uz vašu pomoć jer u završnicu natjecanja ulaze mladi znanstvenici s najviše lajkova na svojim videima.

U finalu koje će se održati u San Franciscu, poznati svjetski znanstvenici odabrat će – pobjednicu ili pobjednika koji će osvojiti stipendiju za željeni fakultet u iznosu 250.000 dolara, kao i renovaciju škole koju pohađa u vrijednosti 100.000 dolara. Pobjednica ili pobjednik će odabrati i učitelja koji ga je inspirirao te potaknuo interes za znanost, a učitelj će biti nagrađen s čak 50.000 dolara, prenosi Index.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide