Konji jurili središtem Londona

Konji jurili središtem Londona
Foto: screenshot

Bijeg konja uzburkao londonske ulice, izazvao intervenciju vojske

Prema informacijama koje navodi Vecernji.hr, jutro u Londonu pretvorilo se u pravu dramu kada je velik broj konja pobjegao tijekom ceremonijalne parade, izazivajući opći kaos. Incident se dogodio u srijedu, a uključene su bile hitne službe i vojne jedinice koje su priskočile u pomoć kako bi obuzdale situaciju.

Uzbuna u metropoli

Londonska metropolitanska policija izvijestila je kako su konji, pripadnici Dvorske konjice, izmakli kontroli za vrijeme vježbanja na ceremonijalnom mjestu. Policija i vojska trenutno surađuju na lociranju i smirivanju životinja, a situacija je još uvijek u tijeku, piše Vecernji.hr.

Hitna pomoć na terenu

Pozvane su i hitne službe na lice mjesta nakon što je prijavljeno da je jedna osoba pala s konja. Incident je rezultirao ozljedama najmanje četiri osobe, a dva konja su već zadržana i upućena su na veterinarsku skrb. Telegram.hr izvještava da je situacija još uvijek u tijeku i da se surađuje s partnerima iz hitnih službi.

Ovim izvanrednim događajem London je ponovno privukao pažnju javnosti, stavljajući sigurnost građana i životinja u prvi plan. Za više informacija i detalje o daljnjem razvoju događaja, pratite izvještaje na Vecernji.hr i Telegram.hr te ostalim relevantnim medijskim platformama.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide