Najskuplja avio karta Lufthanse košta 171.000 kuna i stalno je rasprodana

Photo credit: Canva

Lufthansa je povećala broj odredišta na koje leti u Sjedinjenim Državama i sada ih je 25, a to je više nego prije pandemije. 

Povratna avionska karta u prvoj klasi na letu od San Francisca do Frankfurta trenutačno je najskuplja u ponudi Lufthanse , iznosi 22.670 eura i konstantno je rasprodana, doosi Poslovni.

Carsten Spohr, izvršni direktor njemačkog avioprijevoznika naveo je cijenu avionske karte kao ilustraciju da se kompanija oporavlja nakon pandemije covida brže nego što se očekivalo.

Spohr je govorio u povijesnom Aero Clubu Washington i rekao da se Lufthansa može pohvaliti vrlo dobrim rezultatima, posebno na letovima za Sjevernu Ameriku.

Tako je Lufthansa povećala broj odredišta na koje leti u Sjedinjenim Državama i sada ih je 25, a to je više nego prije pandemije.

Njemački avioprijevoznik fokusira se na pouzdanost i točnost, na odlike koje su narušene zbog nedostatka osoblja.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide

Začinsko bilje u našim domovima i vrtovima – radionica na kojoj ćemo: saznati male tajne o začinskom bilju, upoznati se s najčešćim začinskim biljem koje koristimo u našoj, mediteranskoj kuhinji te nekim manje zastupljenim i pomalo zapostavljenim vrstama, naučiti kako izabrati (kupiti) zdrave biljke, kako ih uzgojiti od sjemena do odrasle biljke, kako ih njegovati, razmnožiti te kako višegodišnje vrste sačuvati i tijekom zimskih mjeseci, piše POU Poreč.

Proširimo znanje, izmijenimo iskustva, družimo se i dobro se zabavimo!
Voditeljica radionice: Vedrana Kalac

Termin: utorak 3.5.2022. u 17 sati u učionici br. 3 na I. katu Učilišta

Kotizacija: 50,00 kn

Prijave putem online poveznice: https://forms.gle/h5XA4fGwg1BttSVP7

NAPOMENA: na radionicu ponesite začinsku biljku koju imate viška ili sjeme začinskog bilja koje ste sačuvali te u razmjeni nađite neku biljku koju nemate. S dolaskom proljeća krenite u nove izazove!

Više informacija potražite putem e-maila obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona 052 887 216.