Norvežani šire pogon za recikliranje plastike za svjetsko tržište, trebat će im dodatnih 30 radnika

Kineski znanstvenici razvili robotske ribe koje gutaju mikroplastiku
Photo Credit: Canva

Norveška kompanija Eagle Technology svoj proizvodni pogon ima u industrijskoj zoni Polje u Žepču.

U Žepču je ovog tjedna održan sastanak uprave tvrtke Eagle Technology vezano za proširenje proizvodnih kapaciteta u ovoj općini. Norveška kompanija Eagle Technology svoj proizvodni pogon ima u industrijskoj zoni Polje u Žepču. Prenosi: poslovni.hr

Poznata je po revolucionarnom projektu i patentu u sektoru nafte i plina čija se proizvodnja odvija u industrijskoj zoni Polje na 2400 četvornih metara. Direktor Eagle Technology Žepče Ivo Klarić službeno je najavio proširenje proizvodnih kapaciteta ove tvornice na žepačkim poljima.

“U Žepču smo počeli raditi kao inženjerski ured s četiri zaposlenika. Godine 2019. je završena tvornica koja je započela raditi s 30 radnika. Danas imamo 115 zaposlenih, a planiranim proširenjem u narednim mjesecima ćemo uposliti još 30 radnika”, naveo je Klarić.

Eagle Technology je već duže vrijeme poznat kao lider u istraživanju i razvoju naprednih tehnologija u naftnom sektoru, ali i istraživanjima vezanim za proizvodnju postrojenja i uređaja za “Zelenu industriju”.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide