Novak Đoković i Goran Ivanišević završavaju suradnju nakon pet godina

Novak Đoković i Goran Ivanišević završavaju suradnju nakon pet godina
Ilustracija: Eurostar

ZAGREB, 27. ožujka 2024. – U iznenađujućem obratu događaja, Novak Đoković, jedan od najvećih tenisača današnjice, objavio je na svojem Instagram profilu da Goran Ivanišević više nije njegov trener.

Ova vijest dolazi nakon pet godina plodonosne suradnje tijekom koje je Đoković osvojio impresivnih 12 Grand Slam titula.

U svojoj objavi, Đoković se zahvalio Ivaniševiću na zajednički provedenom vremenu, ističući da su ostvarili mnogo zajedno i da su se razišli u dobrim odnosima. “Ostajemo prijatelji i van terena, i zahvalan sam za sve što smo postigli zajedno; Šefinjo, hvala na svemu. Volim te“, napisao je Đoković.

Iako razlozi za prekid suradnje nisu službeno objavljeni, nagađanja u medijima sugeriraju da bi slabiji rezultati u posljednje vrijeme mogli biti jedan od uzroka. Međutim, postoje i špekulacije o mogućim privatnim razlozima koji bi mogli stajati iza ove odluke.

Što se tiče budućih koraka oba teniska profesionalca, trenutno je nejasno tko će preuzeti ulogu Đokovićevog trenera, kao i koje će buduće angažmane Ivanišević preuzeti u trenerskom svijetu. Nastavak njihovih karijera drži sportsku javnost u iščekivanju, s mnogim spekulacijama o potencijalnim suradnjama koje bi mogle oblikovati sljedeće poglavlje njihovih profesionalnih putovanja.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide