Princeza Kate Middleton objavila da ima rak

Princeza Kate Middleton objavila da ima rak
Foto: dnevnik.hr

Princeza Kate Middleton objavila je da joj je dijagnosticiran rak i da je započela s preventivnom kemoterapijom. U emotivnoj video poruci, koju je snimila u obiteljskom vrtu, Kate je podijelila da je dijagnoza raka šokirala nju i cijelu obitelj, uključujući njezino troje djece, Georgea, Charlotte i Louisa, kojima je trebalo vremena da procesuiraju ovu vijest. Izjavila je da se dobro osjeća i da je svakim danom sve jača, fokusirajući se na oporavak u umu, tijelu i duhu, uz neizmjernu podršku supruga Williama i poruka podrške od mnogih ljudi.

Catherinein rak otkriven je nakon velike abdominalne operacije u siječnju, u londonskoj klinici. Kensingtonska palača nije objavila detalje o vrsti raka ili stadiju bolesti, tražeći od javnosti da se suzdrži od nagađanja.

Reagirale su i druge članove kraljevske obitelji i javne osobe. Buckinghamska palača izdala je izjavu u kojoj navodi da je kralj Charles ponosan na Catherine zbog njezine hrabrosti. Princ Harry i Meghan Markle izrazili su želje za brz oporavak, kao i francuski predsjednik Emmanuel Macron. Glumica Blake Lively ispričala se zbog ranijih šala o Kateinom zdravstvenom stanju.

Princeza od Walesa posljednji put je viđena u javnosti 25. prosinca, a njezin iznenadni odsustvo iz javnog života te tajnovitost vezana uz njezino zdravstveno stanje potaknuli su različite spekulacije na društvenim mrežama.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide