Točio benzin i krenuo zapaliti cigaretu, pa zapalio i auto

Photo credit: Screenshot: Twitter

Pušenje je štetno i opasno za zdravlje, posebno ako pušite na benzinskoj pumpi. 

Upravo to je potkraj prošlog mjeseca napravio vozač na benzinskoj pumpu u Čeljabinsku u Rusiji. Snimka nadzorne kamere prikazuje vozača (Renault) Dacije Logan koji je pri tankiranju odlučio zapaliti cigaretu. Naravno, čim je upalio upaljač, zapalile su se benzinske pare, a vatra se brzo proširila na automobil, prenosi Index.

Dobra je vijest da spremnik goriva nije eksplodirao, a vozač je bio dovoljno priseban da sjedne u auto i odveze ga dalje od benzinske crpke na sigurno. Odmah zatim se vratio i protupožarnim aparatom pokušao ugasiti požar.

Lokalni mediji izvještavaju kako je vozač u bolnici jer je zaradio ozbiljne opekotine nogu. Dovoljna pouka za sve pušače da im ne pada na pamet zapaliti cigaretu u blizini zapaljivih materijala.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide
U sklopu 50. obljetnice Udruženja obrtnika Buzet koja je obilježena 04.lipnja 2022.g. u Buzetu, podijeljena su priznanja Obrtničke komore Istarske županije. Obrtnička komora Istarske županije jednom godišnje nagrađuje obrtnike, ostale pojedince ili institucije koje su se istaknule u radu komorskog sustava ili surađivale s njim, koje su doprinijele razvoju strukovnog obrazovanja ili se istaknule stručnim, humanitarnim, solidarnim ili drugim aktivnostima. Dan Obrtničke komore Istarske županije obilježava se 30. ožujka, ali, s obzirom na zdravstvenu situaciju, ove godine taj dan nije svečano obilježen. Koristimo priliku 50. obljetnice osnutka Udruženja obrtnika Buzet kako bismo na primjeren način odali priznanje onima koji su ga zaslužili. Zahvalnica Obrtničke komore Istarske županije dodjeljuje se pojedincu ili pravnoj osobi koja uspješno surađuje s obrtničkim komorskim sustavom, kao i za doprinos na polju solidarnosti u obrtništvu i humanitarnim aktivnostima.