Valamar kupuje drugi hotel u Austriji

Valamar kupuje drugi hotel u Austriji
Photo Credit: Valamar

Nadzorni odbor Valamar Riviere odobrio je dokapitalizaciju austrijske podružnice Valamar A GmbH s ciljem akvizicije hotela Marietta u Obertauernu, koji će time postati drugi hotel u Austriji pod upravljanjem Valamara. U iduće dvije godine planiraju se daljnja ulaganja u Austriji koja uključuju investicije u podizanje kvalitete hotela Marietta i hotela Valamar Obertauern, piše Poslovni.hr

“Daljnje širenje portfelja u smjeru zimskoga odmorišnog turizma važan je iskorak u internacionalizaciji poslovanja i korištenju upravljačkim sinergijama Valamara. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da gosti koji k nama dolaze ljeti žele i zimi svoje praznike provesti u Valamaru. Uz to, širenjem na zimski turizam omogućavamo svojim djelatnicima cjelogodišnje stalno zaposlenje, povećana primanja, priliku da steknu međunarodno iskustvo te da svoju karijeru dugoročno razvijaju u Valamaru”, kazao je predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin.

Završetkom ove transakcije Valamar će u Austriji upravljati dvama hotelima koji će tijekom zime zaposliti više od 130 Valamarovih djelatnika iz Hrvatske.

Ova akvizicija za Valamar je važan iskorak u daljnjoj internacionalizaciji poslovanja s ciljem širenja portfelja i upravljanja hotelsko-turističkim objektima u ponajboljim zimskim odmorišnim destinacijama Austrije i Italije, zaključuje se u priopćenju hotelske kuće.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
05/12/2021, 09:19
Umag
 

Oblačno
8°C
Subjektivno: 9°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vjetra: 0 km/h I
Naleti vjetra: 0 km/h
Izlazak sunca: 07:30
Zalazak sunca: 16:23