Uvjeti korištenja

Portal EuroStar Umag omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala EuroStar Umag smatra se da su korisnici upoznati s Uvjetima korištenja i svim rizicima koji nastaju korištenjem ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Portal EuroStar Umag zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedeni Uvjeti korištenja stupaju na snagu objavljivanjem na portalu EuroStar Umag.

Autorska prava

Portal EuroStar Umag polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala EuroStar Umag i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Portal EuroStar Umag zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Portal EuroStar Umag sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te sadržaja kreiranih od strane posjetitelja. Sve sadržaje portala EuroStar Umag koristite na vlastitu odgovornost i portal EuroStar Umag ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van portala EuroStar Umag isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Portal EuroStar Umag ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.