Kultura & zabava

Baby Lasagna otvorio EXIT: Najbolji koncert koji smo ikad imali

Objavljeno: 11.07.2024.

Veliki broj ljudi okupio se u srijedu, 10. srpnja, na nulti dan otvaranja EXIT festivala. Unatoč visokim temperaturama, posjetitelji su uživali u glazbi i atmosferi koja će se pamtiti danima, tjednima i mjesecima. Među izvođačima koji su obilježili večer bio je naš sugrađanin i hrvatski predstavnik na Euroviziji, Baby Lasagna.

Nevjerojatna energija na glavnoj pozornici
Malo poslije ponoći, Baby Lasagna izašao je na Tesla Universe pozornicu u Novom Sadu i odmah zarobio publiku svojom energijom. Mladi pjevač iz Umaga izrazio je oduševljenje nastupom na Exitu, naglasivši da je to najveća pozornica na kojoj je ikad nastupao pred najbrojnijom publikom.

"Ovo je najveća pozornica na kojoj sam nastupao. I nikad pred većim brojem ljudi", izjavio je Baby Lasagna između pjesama koje su oduševljavale publiku. Izveo je i pjesme s novog albuma "Demons And Mosquitos", uključujući "Rim Tim Tagi Dim", "and I", te nove singlove. Posebno iznenađenje večeri bilo je kada mu se na pozornici pridružio i njegov brat.

Nezaboravna izvedba i reakcija publike
Njegova izvedba popularne pjesme "Rim Tim Tagi Dim" izazvala je oduševljenje publike koja je neumorno skakala i pjevala. Fanovi su bili usklađeni s ritmom i znali su čak i njegove neobjavljene pjesme, što je dodatno pridonijelo nevjerojatnoj atmosferi. Nastup je također bio dio proslave 50. godišnjice hip-hopa na EXIT-u.

Na kraju koncerta, Baby Lasagna je spontano nastavio pjevati eurovizijsku pjesmu zajedno s publikom, što je bilo prvo takvo iskustvo za njega.

"Hvala lijepo! Najbolji koncert do sada. Najviše poteškoća ali najbolja publika. Ljubim vas. Jel možemo jednu sliku? Ovo je prvi put gdje to radimo, nikada nismo udarili sliku na koncert ali brate mili", rekao je Baby Lasagna, nakon čega je pozirao s fanovima i rekao: "Kleknite pred Exitom".

Baby Lasagna, naš sugrađanin iz Umaga, svojim nastupom na otvaranju EXIT festivala stvorio je nezaboravnu večer, potvrdivši svoj status zvijezde u usponu. Njegova energija i interakcija s publikom učinili su ovaj koncert posebnim, a sjećanje na njega ostati će još dugo u srcima njegovih obožavatelja.

Izvor: Glas Istre

Video vezan uz objavu