Ovog vikenda zdravstveno pješačka avantura Hoditi i zdravi biti

Hoditi i zdravi biti
Foto: coloursofistria.com

Istarski gradovi će od 19. do 21. travnja postati središte zdravstveno usmjerene pješačke manifestacije “Hoditi i zdravi biti – La salute viene camminando“. Ovogodišnje, osmo izdanje ove manifestacije, odvijat će se u svih deset istarskih gradova, nudeći priliku za aktivno uživanje u prirodi i korisne zdravstvene provjere.

Zdravstvene aktivnosti na otvorenom

U Puli će pješačka staza Orhideja biti mjesto okupljanja u subotu, 20. travnja u 10 sati. Pješačenje nudi dvije opcije: kraća staza od 4,6 kilometara i duža od 6 kilometara. Sudionici će imati priliku provjeriti svoj krvni tlak i šećer u krvi zahvaljujući učenicima medicinske škole, dok će stručnjaci demonstrirati vježbe istezanja.

Razgibavanje prije šetnje

Vodnjan poziva na drugu šetnju u Parku kažuna u subotu, s početkom u 10:00 sati, a prije toga će se u 9:30 održati zajedničko razgibavanje. Sudionici će također imati mogućnost besplatnog mjerenja tlaka i šećera u krvi, a po povratku ih čeka ukusna maneštra.

Scenski pješački put u Umagu

Umag nudi jedinstvenu rutu počevši od luke Savudrija u subotu. Pješačka ruta dužine 10,4 kilometra vodi obalom do Albera, zatim do Valfontane i uz obalu natrag do Savudrije, s trajanjem od oko tri sata. Uz put će biti organizirana kratka pauza kod male crkvice, gdje će se moći odmoriti i uživati u okruženju.

Pridružite se za zdravlje

Ova manifestacija ne samo da promiče fizičku aktivnost i zdravlje, već i pruža priliku za uživanje u ljepotama Istre te druženje s lokalnom zajednicom. Svi sudionici će biti opremljeni prigodnim majicama i vodom, a na kraju pješačenja čeka ih topli obrok. Uključite se u hodanje, poboljšajte svoje zdravlje i uživajte u društvu sugrađana ovog travnja.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide